Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

LUXE SONESTA RESORT OPENT IN ST MAARTEN

Door: | augustus 21, 2014

De (soft) opening van het gloednieuwe Sonesta Ocean Point Resort in St Maarten is aanstaande. Dit najaar zal het suite-only resort openen, met een duidelijke plaats in het top vijfsterren segment. Het beschikt ook over flinke meetingmogelijkheden, met ruimtes tot 2230 vierkante meter, tot max 1000 personen..

Het nieuwe ‘Resort in een Resort’ ligt op een spectaculaire locatie op de zuidelijkste punt van het eiland en naast het bekende Sonesta Maho Beach Resort.Na een miljoenenrenovatie van het voormalige Ocean Terrace gebouw, zal het 129 suites tellende Sonesta Ocean Point een resort zijn voor volwassenen, met  modern ontwerp en persoonlijke service met privé conciërge.

“Sonesta Ocean Point is Maho Group’s meest uitdagende en vooruitstrevende onderneming tot nu toe en zal met het ‘zonder grenzen, all inclusive resort concept” aansluiten bij dat wat nu synoniem is met het Maho merk”, zegt Saro Spadaro, President en CEO van de Maho Group. ‘Het is een hoogtepunt van onze jarenlange toewijding en passie voor de gastvrijheidsindustrie en toont onze continue investeringsdrift in St. Maarten, als een belangrijke toeristische bestemming in het Caribische gebied.”

De 129 suites zijn zeer ruime accommodaties, die variëren van de 45 m2 Junior Suite King tot de 242 m2 Luxury Penthouse. Exclusief voor Sonesta Ocean Point gasten zijn er 3 zwembaden inclusief het ‘The Edge infinity’ zwembad met een privé strand op de rots en een zwembad direct toegankelijk vanuit de suite, alsook het zwembad ‘The Point’.

Er zijn 3 bars en lounges, zoals de ‘Sunset Lounge & Bar’, de ‘Azul Bar’, bovenop het gebouw, ook voor privé gebruik, en the moderne en in hedendaagse stijl ontworpen lobby café en bar ‘Martin’s Bar’.

Voor evenementen zijn er ook diverse locaties, waaronder het strand, een wedding gazebo met uitzicht op zee en de spectaculaire ‘Azul Rooftop’ lounge.

Sonesta breidt met dit nieuwe Sonesta Ocean Point Resort haar collectie van onderscheidende hotels uit door gasten niet alleen een plaats te verschaffen om te verblijven, maar ook om zich thuis te voelen.

Voor meer informatie over Sonesta Ocean Point: www.sonesta.com/oceanpoint.

Deel dit artikel