Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Marijke Vink (GI Travel) gaat met pensioen

Door: | november 16, 2020

Marijke Vink vertrekt na 23 jaar als directeur bij GI Travel. Ze wordt opgevolgd door Annemieke Stuurman, die al 21 jaar bij het bedrijf werkzaam is. Vink is de allereerste winnaar van de MICE Personality of the Year Award en een gerespecteerd en geliefd gezicht binnen de branche.

Onder leiding van Marijke Vink is GI Travel uitgegroeid tot een prominente speler in de MICE-wereld. Zo organiseert het bedrijf ieder jaar het ANVR-congres.Volgens Vink wordt het nu ‘eindelijk’ tijd om met pensioen te gaan.

‘Na 23 jaar met heel veel plezier als directeur van twee prachtige bedrijven, GI Travel en Holland Destination Management, te hebben gewerkt, is het nu tijd om het stokje over te dragen en van mijn pensioen te gaan genieten’, schrijft Vink maandag in een mail aan relaties.

‘Maar helemaal definitief afscheid nemen doe ik niet, als ambassadeur voor beide bedrijven blijf ik ook in de toekomst, tot mijn plezier, nog betrokken en in die rol komen we elkaar vast nog tegen.’

Met ingang van 1 december is Annemieke Stuurman directeur van GI Travel en Holland Destination Management. Zij is sinds 1999 bij GI Travel werkzaam als manager van de vestiging in Amsterdam.
‘Met haar inspirerende leiderschap en inzet draag ik het stokje vol vertrouwen aan Annemieke over. Ik wens haar daarbij heel veel succes met deze uitdagende stap in haar carrière.’

Het managementteam van GI Travel en Holland Destination Management bestaat naast Annemieke Stuurman uit Sylvia van Loon, die per 1 december is benoemd tot Business Unit Manager van GI Travel Rotterdam en Amsterdam, en Herbert Pelskamp en Machteld Liebregs, verantwoordelijk als Business Unit Managers voor Holland Destination Management.

Foto: Marijke Vink (midden) met haar team tijdens het ANVR-congres in Spanje, in 2017.

Deel dit artikel