Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Meetingselect gaat samenwerken met Certain

Door: | januari 9, 2020

Meetingselect, het wereldwijde meeting management platform voor het boeken van grote vergaderingen over de hele wereld, is een samenwerking aan met Certain, een gekend platform voor automatisering van bedrijfsevenementen. De samenwerkingsovereenkomst is ondertekend op de CES in Las Vegas in aanwezigheid van Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn van Nederland.

Dit partnerschap zal geïntegreerde Strategic Meetings Management (SMM) -oplossingen bieden aan de zakelijke klanten waardoor ze de controle over de vergaderuitgaven kunnen vergroten en de efficiëntie van hun Meetings & Events-programma’s (M&E) kunnen maximaliseren.

‘Onze klanten vragen ons om samen te werken met de beste oplossingen voor een naadloze ervaring tijdens de gehele cyclus van een evenement. Meetingselect is de marktleider voor wereldwijde bedrijven die behoefte hebben aan locatie-sourcing en factuurbeheer, en we zijn verheugd om onze krachten te bundelen’ aldus Peter Micciche, CEO van Certain.

Met de samenwerking kan Meetingselect de evenementautomatiserings-oplossingen van Certain aanbieden aan haar eigen zakelijke klanten, waardoor ze de bedrijfswaarde van hun evenementen kunnen vergroten buiten het inkoopproces. ‘We zijn verheugd om samen te werken met een leverancier van evenementautomatisering die de behoeften van de zakelijke markt begrijpt. We kijken ernaar uit om onze klanten een oplossing te bieden waarmee ze niet alleen de efficiëntie kunnen verhogen en kosten kunnen besparen op het inkoopproces, maar de bedrijfswaarden van hun evenementen kunnen verhogen, ”zei Judith Huisman, oprichter van Meetingselect.

Deel dit artikel