Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Meetingselect haalt twee miljoen op bij investeerder Nimbus

Door: | augustus 27, 2020

Meetingselect, het cloud-based meeting management platform waarmee wereldwijd vergaderlocaties zijn te boeken, beheren en betalen, heeft een investering van € 2 miljoen opgehaald bij Nimbus Ventures. De investering wordt gebruikt om uit te breiden in Europa en verder te innoveren in de meetings technologie. ‘De samenwerking met Nimbus Ventures toont het groeiende vertrouwen aan onder investeerders dat het online boeken van meetings blijft groeien’, zegt Judith Huisman, medeoprichter van Meetingselect. ‘We blijven fors investeren in software en services die voldoen aan de behoeften van moderne vergaderplanners, nu en in de toekomst.

De technologie van Meetingselect heeft de traditionele manier van het boeken van vergaderruimtes getransformeerd tot een digitale marktplaats waarmee organisaties waar ook ter wereld vergaderruimtes zoeken, boeken, beheren, centraal betalen en rapporteren. Met deze investeringsronde is Meetingselect in staat om haar positie als leider in de hospitality en meeting tech-industrie in Europa uit te breiden.

De oprichters Anouk Roohé en Judith Huisman zijn vastbesloten om het online boekingsplatform op te schalen en tegelijkertijd het verschil te blijven maken voor meeting planners en inkoopteams over de hele wereld. Hun aanpak heeft diverse prijzen gewonnen waardoor het bedrijf op tal van prestigieuze lijsten staat vermeld, zoals Deloitte Technology Fast500 EMEA, Technology Innovator Award Best Meeting Booking Tool Europe 2020 en TheNextWomen100.

Auke van den Hout, Managing Partner bij Nimbus Ventures: ‘Wij zijn onder de indruk van de commerciële en technische vaardigheden van het team van Meetingselect. “Nimbus en Meetingselect zien kansen die de post-Covid-19-wereld te bieden heeft door de toegenomen vraag naar vergaderruimtes buiten de kantoren. Met haar bestaande klantenbestand van grote multinational klanten, kan Meetingselect de toekomst met vertrouwen tegemoet zien.’ 

 Over Meetingselect

Meetingselect, het wereldwijde platform voor vergaderbeheer om wereldwijd bijeenkomsten van alle grootte te boeken, platform voor online sourcing van locaties en leverancier van een onafhankelijke database van meer dan 100.000 conferentiehotels en meer dan 500.000 vergaderruimten in meer dan 100 landen, is uitgegroeid tot een toonaangevende partner in de internationale Meetings & Event markt (MICE) en tech industrie. Met hun innovatieve API voor vergader technologie biedt Meetingselect technologie voor instant booking aan hotelketens, vergaderlocaties en MICE-platforms. Het bedrijf werkt samen met enkele van de grootste merken, locaties en reisagenten van derden, en heeft kantoren in Nederland, België en de Verenigde Staten.

Voor meer informatie kunt u terecht op https://www.meetingselect.com

Over Nimbus

Nimbus Ventures is een investeringsmaatschappij die groeikapitaal verstrekt aan scale-ups in verschillende industrieën. Nimbus Ventures combineert kapitaal met praktische ondersteuning die zich richt op internationale groei (vooral toetreding in de VS) en teamontwikkeling. Huidige investeringen zijn Boomerweb, easee (gezondheidszorg), Retailisation en Lone Rooftop (beide SaaS). De investeerders in Nimbus Ventures zijn toonaangevende en succesvolle ondernemers in Nederland.

 

Ga voor meer informatie naar https://nimbusventures.vc

Deel dit artikel

De ontwikkelingen rondom de reisbranche en COVID-19 volgen elkaar in rap tempo op? Zeker weten dat u niks mist? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.