Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

MICE-beurs Convene over twee weken in Vilnius

Door: | januari 30, 2020

CONVENE 2020 is minder dan een maand verwijderd! De 8e editie van de toonaangevende mice-beurs van de Baltische Zee voor de vergader- en evenementenindustrie verwelkomt u graag op 12 en 13 februari in Vilnius.

CONVENE is een B2B-beurs voor vergaderingen en evenementen voor de landen van het Oostzeegebied. De jaarlijkse tweedaagse ‘boetiekbijeenkomst’ toont de regionale mogelijkheden, waardoor de belangstelling voor en de toenemende vraag naar vergaderingen, conferenties en incentives in de regio wordt versneld. CONVENE dient ook als een spannend platform voor waardevolle netwerk- en leermogelijkheden.

Het evenement werd in 2013 gelanceerd door het Vilnius Convention Bureau en biedt een volledig Hosted Buyer-programma dat 165+ gekwalificeerde kopers uitnodigt voor CONVENE uit heel Europa en de rest van de wereld. Tot 90 regionale exposanten nemen deel aan de tentoonstelling om hun vergaderproducten en -diensten aan kopers te presenteren. Deze omvatten congresbureaus, hotels, conferentiecentra, speciale locaties, DMC’s, PCO’s en gespecialiseerde leveranciers. De beurs wordt ondersteund door een reeks hoogwaardige zakelijke netwerkevenementen en een grote professionele academie. CONVENE organiseert ook een aantal FAM-tours in Litouwen en andere regionale bestemmingen op zoek naar internationale kopers die het evenement bijwonen.

Met een sterke focus op onderwijs en kennis wil CONVENE zowel kopers- als leveranciersgemeenschappen voorzien van de tools die nodig zijn om effectievere en waardevollere vergaderingen en evenementen mogelijk te maken.

MICE Travel zal dit jaar verslag doen van de beurs!

Meer weten? Www.convene.lt

Deel dit artikel