Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

MICE & Business Travel Event

MICE & Business Travel Event

MICE & Business Travel Event

21 oktober 2016: het MICE & Business Travel Event

Datum: 21/10/2016

Locatie: Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Onmisbaar voor elke zakenreiziger en MICE-expert

Save the date! Want op 21 oktober 2016 wordt alweer het elfde MICE & Business Travel Event georganiseerd.

Het MICE & Business Travel Event biedt dit jaar een bijzondere en exclusieve publiekstrekker, die ook voor exposanten waardevolle informatie biedt. Als opening van het elfde MICE & Business Travel Event kondigen we met trots de presentatie van NBTC-NIPO aan, die wordt gegeven door Evelien Jonker. Tot op heden zijn er geen grote landelijke onderzoeken geweest naar de Nederlandse MICE-markt. Daar komt nu verandering in. NBTC NIPO presenteert met ‘De stand van zaken in de Nederlandse Mice-markt’ eindelijk deze langverwachte cijfers. Wat zijn de populaire bestemmingen, hoeveel budget is er beschikbaar, reisvoorkeuren, reisduur en andere tot voor kort nauwelijks bekende informatie over de Nederlandse markt is eindelijk inzichtelijk gemaakt. Exclusief op het MICE & Business Travel Event. Mis het niet!

Tweede spreker: Judith Huisman van Meetingselect over : ‘Trends in de Meeting Industrie en de impact op hotels en vergaderlocaties.’
Judith Huisman is directeur van het snel groeiende Meetingselect en heeft 20 jaar ervaring in de hospitality en de meeting industrie. Werkend voor internationale hotelketens besefte ze de kansen om de traditionele zoek- en boekprocessen te transformeren naar online en tegelijkertijd de gastvrijheid te bewaren om multinationale merken te bedienen.

Judith is altijd in beweging om te innoveren, en de ervaring te verbeteren van de online boeking van vergader- en congreshotels. Ze is bekroond met de Next Women100, Sprout Challenger 50 en vier maal de Deloitte Fast50.

Ze houdt ervan van bestaande patronen uit te dagen en verkent de vrouwelijke intuïtie en een holistische manier van denken. Ze is een foodie, actief met body balance en zeilen en trotse getrouwde moeder van 2 dochters.

Hilton Amsterdam Airport Schiphol
Uiteraard komt u om het MICE-aanbod van diverse mooie bestemmingen en locaties te leren kennen, bij te praten met hoteliers en DMC’s, airlines te ontmoeten en iedereen die de zakenreismarkt met expertise bedient. Om te netwerken met uw branchegenoten. En zoals u van ons inmiddels gewend bent: interessante presentaties bijwonen en netwerken met een borrel. En als dat nog niet reden genoeg is, dan is de locatie dat wel.

Wij verwelkomen u deze dag in het nieuwe paradepaardje van Hilton. Dit luxueuze hotel is rechtstreeks verbonden met Schiphol Amsterdam International Airport via een overdekt looppad en daarmee ook de grootste vergader- en conferentieruimte (liefst 1700 m2!) op de luchthaven.

Mis de kans niet om deze eyecatcher nu ook vanbinnen te bekijken. Uiteraard behoort een rondleiding tot de mogelijkheden.

In het kort
Het MICE & Business Travel Event (en waarom u dit niet mag missen):

– NBTC NIPO presenteert exclusief ‘De stand van zaken in de Nederlandse Mice-markt’
– Inhoudelijk sprekers programma gecombineerd met een beursvloer met veelzijdige MICE en zakenreisaanbieders
– Kans om bij te praten met branchegenoten op de netwerkborrel
– uitreiking MICE Awards
– Inspirerende rondleiding door het nieuwe Hilton Schiphol Airport Amsterdam

Programma

Voorlopig programma

Programma MICE & Business Travel Event 2016

14.00 uur             Inloop met ontvangstcocktail in de foyer
14.30 uur             Welkomstwoord
14:35 uur             Welkom en korte presentatie door Hilton Amsterdam Airport Schiphol
14.45 uur             Presentatie NBTC Nipo ‘De stand van zaken in de Nederlandse MICE-markt’
15:15 – 17.45      Start Beursvloer Meet the world
15.15 – 17.30      Bite Size Keynotes
17.45 uur             Bekendmaking prijswinnaars MICE Awards 2016 (powered by Quick Parking)

18.15 uur             Rondleiding door het hotel

18.45 uur             Netwerk cocktail
20.00 uur             Einde MICE & Business Travel Event 2016


Exposantenlijst

Een blik op de exposanten.

Awards

 

De awards van 2016:

MICE Destination of the Year: ?

MICE & Business Travel Airline of the Year: ?

Een onafhankelijke jury, bestaand uit de hoofdredactie van MICE & Business Travel plus een aantal prominente spelers in de markt kiezen de winnaar per categorie.

Deelname mogelijkheden

Het MICE & Business Travel Event 2016 verwacht 150 inkopers en beslissers op het gebied van MICE en Zakenreizen te verwelkomen. Door als exposant deel te nemen ontmoet u in één dag tijd uw doelgroep middels speeddatesessies en diverse netwerkmogelijkheden.

Tot de bezoekersdoelgroep behoren;
Corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van Touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen en zakelijk reizen, en leden van diverse brancheorganisaties (GLOMEX, SITE, MPI, NATM, IDEA, CLC-Vectra, ANVR).

Benieuwd naar de mogelijkheden om met uw bedrijf onder de aandacht te komen bij de bezoekers van het MICE & Business Travel Event 2016? Neem dan contact op met ons salesteam via 035-6728852 of mail naar sales@travmedia.nl

Inschrijven

Het event is voor personen die zich professioneel bezig houdt met Meetings, Incentives, Congressen, Evenementen, Hospitality en/of Zakenreizen. Inschrijven kan nu!*

*Voor annuleringen binnen 24 uur van het evenement zijn wij genoodzaakt om een no show fee van 35 euro (excl. BTW) in rekening te brengen.

Schrijf je in >