Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Mice-icoon Miek Egberts overleden

Door: | juli 9, 2021

Miek Egberts is in haar woonplaats Monaco op tragische wijze bij een groot auto-ongeluk om het leven gekomen. De zeer erkende en gekende Nederlandse mice-professional was al meer dan 25 jaar werkzaam in de branche, en een bekend gezicht op vakbeurzen met onder meer DMC’s in Italië en Monte Carlp. Ook was zij een zeer gepassioneerd SITE-lid en bestuurder. De branchevereniging maakte haar overlijden bekend.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de horeca en MICE-industrie, en meer dan 1.000 unieke incentive-reisprogramma’s, luxe vakantiereizen, bruiloften, productlanceringen, conferenties, was Miek een toonaangevende planners van ervaringsgerichte evenementen. Geboren in 1968, heeft ze sinds haar jeugd in Nederland, Italië, Portugal, Zuid-Frankrijk, de Franse Rivièra en het Prinsdom Monaco gewoond. Miek studeerde Business & Administration aan de Hoge Hotelschool Maastricht in Nederland met een specialisatie in Toerisme en Marketing.

Ze heeft een allround ervaring in de horeca- en evenementenindustrie, aangezien ze heeft gewerkt voor verschillende toonaangevende luxehotels in Nederland, Monaco en Italië, evenals voor een particuliere onafhankelijke DMC-leider op de Italiaanse markt, en een DMC leidde in Monaco voor een van de grootste internationale bedrijven voor bestemmingsbeheer ter wereld.

 

Deel dit artikel