Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

MICE in de Ardennen: een compleet aanbod

Door: | juli 30, 2019

Weinig reistijd, anders dan Nederland, culinaire topkwaliteit, bijzondere locaties en het perfecte decor voor teambuilding. In de Ardennen zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagde meeting of bedrijfsevent.

Niet alleen voor een vakantie is de aantrekkingskracht van de Belgische Ardennen op Nederlanders groot. Ook bedrijven zien de natuurlijke omgeving, gastronomie en uiteenlopende buitensportmogelijkheden als de ideale combinatie om collega’s, klanten en andere relaties te motiveren en te inspireren.

 

Bijzondere locaties in het groen

Het aanbod van MICE locaties in Wallonië breidt zich uit. De zakelijke markt heeft de keuze uit eeuwenoude kastelen en abdijen, splinternieuwe hotels en schitterend gelegen zakenhotels. Ook buitensportbedrijven ontwikkelen zich voortdurend en bieden zowel laagdrempelige teambuilding opdrachten als grensverleggende survivalactiviteiten.

 

 

Gratis advies en ondersteuning

 

Gelukkig is het niet nodig om alles zelf uit te moeten zoeken. Wallonië België Toerisme beschikt over ervaren adviseurs en meerdere conventiebureaus staan klaar om u met raad en daad bij te staan. Of het nu gaat om een vergadering of teambuilding met enkele collega’s of een grootschalig congres of evenement. Laat u verrassen door de mogelijkheden en organiseer uw volgende bedrijfsevenement in de Belgische Ardennen. Heeft u vragen, ideeën of wilt u met ons sparren? Neem gratis en vrijblijvend contact op via mail of telefoon:

1410 Waterloo

 

Sigrid MISANA
informatie@wbtoerisme.nl
Tel: +31 (0)20 – 524 43 40

 

Inspiratie opdoen: www.meetinwallonia.com

 

(foto copyright WBT)

 

 

 

 

 

Deel dit artikel