Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

MICE in Frankrijk: vernieuwend en veelzijdig!

Door: | september 6, 2019

Wie op zoek is naar een veelzijdige en verrassende MICE bestemming zit goed in Frankrijk. Dankzij de goede toegankelijkheid, uitstekende infrastructuur, prachtige diverse landschappen en unieke evenementenlocaties, is Frankrijk the place to be voor een meeting, evenement of incentive.
De heerlijke gastronomie, de echte ‘art de vivre’ (way of life) en het uitgebreide culturele erfgoed voegen daar echt iets aan toe.

Met strand en kustgebieden, bergen, uitgestrekte wijngaarden en prachtige steden kies je de perfecte mix voor jouw evenement. Die diversiteit vind je ook terug in de vele  incentive activiteiten: Ga bierproeven in Lille of zeewandelen in Le Touquet, doe een escape game in het Louvre, rij met een oldtimer door de wijngaarden, test je Formule 1 vaardigheden, zoef de besneeuwde bergen af met een fatbike, leer surfen van een kampioen, maak een echte bouillabaisse, stel je eigen parfum samen, organiseer een zeilregatta of sla een balletje golf.

En Frankrijk blijft innoveren op MICE gebied voor wat betreft hotels en bijzondere locaties.  Nieuwe design hotels, bijzondere accommodaties: zo kun je overnachten in een voormalig militair hospitaal (Valenciennes), klooster (Lyon) of warenhuis (2020 Parijs). Voor een VIP ontvangst kun je terecht in één van 25 adembenemende Palace hotels (5 *).
Verras de klant en kies voor een bijzondere locatie in een (historische)monument, kasteel, landhuis of een van de nieuwste musea of hotspots. Bijvoorbeeld de vier imposante ‘cité de la Gastronomie’, gastronomische centra met luxe hotels en zakelijke ruimtes, in Lyon, Dijon, Valence en Paris-Rungis, waar op dit moment nog hard aan gewerkt wordt.

Ook leuk: combineer jouw evenement met een jaarlijks terugkerend internationaal evenement als het Cannes filmfestival, de Grand Prix, Parijs Fashion Week, Tour de France, Roland Garros of met de Olympische – en Paralympische Spelen in 2024.

Voor actuele MICE informatie en tips rond bestemmingen, locaties, activiteiten, DMC’s, evenementen en transport: http://nl.meeting.france.fr/nl

Volg ons op Facebook : https://www.facebook.com/AtoutFranceMICE/

 

 

 

 

Fotocredits:

Ducasse sur Seine©PMonetta

Hotel atrium-bar-lounge©Royal-Hainaut

Oldtimer rally Bordeaux Excellence©Agence APPA

 

Deel dit artikel