Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Motel 1 opent nabij RAI

Door: | augustus 10, 2015

Motel One heeft in Amsterdam haar deuren geopend. De eerste Nederlandse vestiging van de Duitse budget designhotelketen telt 320 kamers en ligt tegenover beurs- en congrescentrum RAI. De One Lounge wordt in elk hotel met lokale thema’s uitgedost; in Amsterdam zie je in het interieur overal fietsen, tulpen en de Amsterdamse grachtenpanden terugkomen.

Motel One Amsterdam ligt op Europaboulevard 23, op loopafstand van beurs- en congrescentrum RAI en op 400 meter van het gelijknamige treinstation. Zoals elke Motel One vestiging heeft het interieur van de ‘One Lounge’ ook hier een couleur locale. De lounge is 24 uur per dag open en dient als woonkamer, bar en ontbijtcafé.

320 kamers vanaf € 69

De 320 kamers zijn uitgerust met een boxspring, bureau, fauteuil, airconditioning, flat screen-tv en lampen van Artemide. In de donker granieten badkamer vind de gast een Dornbracht wastafel en regendouche. Een eenpersoonskamer kost vanaf € 69,-, een tweepersoonskamer is beschikbaar vanaf € 84,-. Voor het ontbijt, dat onder meer bestaat uit regionale en organische producten, betaal de bezoeker € 9,50 per persoon. Zoals in elke vestiging van Motel One is er gratis WiFi in het hele hotel.

otel 1 opent nabij RAI

Deel dit artikel