Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Moxy Hotel opent in Amsterdamse Houthavens

Door: | maart 21, 2018

Moxy Hotels van Marriott International, heeft zijn eerste hotel geopend in Amsterdam. Het nieuwste en speelse hotelmerk voor de nieuwe generatie reizigers van de keten, heeft zijn eerste Nederlandse hotel in de Houthavens geplaatst. Gedreven door sfeer in plaats van door prijs, transformeert Moxy Hotels de traditionele hotelervaring en laat gasten werken, genieten en relaxen terwijl ze worden omringd door een gedurfd ontwerp en een eigentijdse stijl. 

Moxy Hotels heeft sinds de Europese lancering in Milaan in 2014 een razendsnelle groei doorgemaakt en breidt de komende drie jaar wereldwijd uit met alleen al in Europa 50 nieuwe hotels, waaronder 7 hotels in Nederland en België.

 In een stad die bekend staat om zijn diversiteit aan cultuur, musea, galerijen en bruisende nachtleven, is het 120-kamers tellende hotel gevestigd op de perfecte locatie in de opkomende Houthavens. Deze hippe, creatieve buurt biedt energieke ‘Moxy’ers’ gemakkelijk toegang tot de coolste bars van de stad, conceptstores en restaurants langs de oevers van het IJ.

 

Deel dit artikel