Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Nederland nummer vier bij Meeting Trophy

Door: | juli 3, 2019

Het Nederlandse team van de 15-de editie van de Meeting Trophy, die afgelopen weekend weer in Zwitserland werd gehouden, heeft de vierde plaats behaald.

Het team, met ieder jaar een wisselende samenstelling, stond als altijd onder de bezielende leiding van Lisette van Dolderen van het Switzerland Convention & Incentive Bureau in Amsterdam.

De Nederlanders kregen een mooi compliment van het winnende team uit Scandinavië (de Nordics). ‘Het Nederlandse team had eigenlijk de Meeting Trophy moeten winnen, aangezien zij als een echt team hebben opgetreden.’
Het winnende team ging, behalve met de eer, naar huis met een trophy in de vorm van een koebel.

De Meeting Trophy is meer dan een studiereis. Het is een rally dwars door Zwitserland, met een hoog wedstrijdgehalte. De deelnemers zijn werkzaam in de MICE-sector en zijn organisatoren van seminars, meetings en incentives.
Ook dit jaar waren er teams uit acht landen waar het Zwitsers Verkeersbureau vestigingen heeft, in Europa en Noord-Amerika. De Meeting Trophy is een goede manier om kennis over Zwitserland als MICE-bestemming te vergaren.

Foto: Het Nederlandse team (vlnr): Inge Borghart (Travel-ing), Jerney Levels (VCK Travel, Mandy Rietkerk (Comesta Reizen), Ron Speksnijder (Premium-Events), Elsa Doornewaard (BCD Meetings & Events), Wendy Berendsen (Puur Treinreizen) en Dirk Prijs (Genootschap voor Eventmanagers).
Vooraan: Lisette van Dolderen (Switzerland Convention & Incentive Bureau), Roger Schreurs (Loco Enzo), Kathrin Puls (Your Travel) en Marry Inge de Vries (Marry Inge Your Events Manager).

Deel dit artikel