Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Nieuwe deelnemer BTMF 2021: TravelSpirit, leverancier van travelsoftware voor de gehele customer journey

Door: | juli 5, 2021

Met trots stellen wij u graag een van onze exposanten voor: TravelSpirit. Zij presenteren u op maandag 13 september graag hun unieke software en nieuwe ontwikkelingen.

Waarom moeten de touroperators die BTMF bezoeken zeker een afspraak met u maken? Sander de Rooij, CEO TravelSpirit: ‘Van losse tickets en hotelovernachtingen tot en met grote groepen voor incentive reizen. Vaak heb je te maken met heel specifieke wensen, zoals het regelen van toegangskaartjes, het huren van presentatiematerialen, emissierapportages, UBL facturen en kickback commissieafspraken met hotels. Dit alles wil je professioneel en efficiënt organiseren.’

Meer dan 150 reisbedrijven werken met onze software. Graag ontmoeten wij u in onze stand, dan vertellen we er alles over!’

 

Registreer nu!

Aanmelden kan hier!

De Business Traveller & MICE FAIR 2021 is dé one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken! MICE professionals, de zakenindustrie en corporate bezoekers laten zich informeren en inspireren door het aanbod van bestemmingen, conventionbureaus, luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, hotels, congres-/vergaderlocaties, evenementenbureaus, autoverhuur en hun loyaliteitsprogramma’s. Een unieke mix van aanbieders onder één dak.

Naast een beursvloer laten gerenommeerde sprekers uit de MICE- en business travel zich horen in onze zakelijke sessies.

Programma:

13.30 – 14.00 uur        Ontvangst
14.00 – 14.05 uur        Welkomstwoord
14.05 – 15.30 uur        Symposium met diverse sprekers:
Judith Huisman (Meeting Select)
Roberto Mamone (Lufthansa Group)
Swapna Nair (American Express GBT)
Mirjam Pels (De Leugenacademie)
15.25 – 18.30 uur       Start Beursvloer ‘Meet the World’
18.35 – 20.30 uur       Netwerkborrel
20.30 uur                   Einde

Waar:

Corendon Village Hotel
Schipholweg 275
1171 PK Badhoevedorp

Kortom:

Schrijf u nu snel en kosteloos in voor de BTMF 2021*. Een middag van uw tijd in ruil voor uitgelezen zakelijke kansen, een kennismaking met vele mooie partijen waar u straks business mee kan doen. Inspiratie, nieuwe ideeën, educatie en volop kansen. Mis het niet!

We zien u graag op 13 september 2021 in Corendon Village Hotel – Badhoevedorp!

Aanmelden kan hier!

*Toegang tot dit evenement is voor Buyers gratis. Voor Sellers zal een bedrag van € 75,- in rekening worden gebracht. Bij annulering ná 5 september of afwezigheid zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt €25,- (excl. BTW) in rekening te brengen. Bezoekers wordt verplicht minimaal 3 afspraken te maken met de exposanten van de Business Traveller & MICE Fair, hiervoor zal de organisatie een netwerkapp beschikbaar stellen.

Deel dit artikel