Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Nieuwe maaltijden bij Garuda in economy

Door: | februari 24, 2019

Garuda Indonesia lanceert nieuwe maaltijden in de economy class. Met de ‘New Signature Dishes of Indonesia’ wil de maatschappij de culturele en culinaire diversiteit van Indonesië benadrukken.

Met de introductie van deze in-flight meals worden lokale gerechten onder de aandacht gebracht. In totaal zijn er 21 ‘signatuur gerechten van Indonesië’ geïntroduceerd. Aerofood ACS, onderdeel van Garuda Indonesia, heeft 15 gerechten bedacht en de overige zes zijn ontwikkeld in samenwerking met het restaurant Sari Mande. Dit restaurant heeft meerdere vestigingen in Jakarta en staat bekend om de lokale Padang keuken (West-Sumatra). Deze keuken is een van de populairste van Indonesië en maakt vooral gebruik van kokosmelk om vlees in te laten sudderen en veel chilipepers. Een van de nieuwe gerechten is de populaire Nasi Goreng Speciaal.
De nieuwe in-flight maaltijden zijn momenteel alleen nog beschikbaar op binnenlandse vluchten, maar het concept wordt in de toekomst ook uitgerold op internationale vluchten.

Deel dit artikel