Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Nieuwe parel Club Med in DomRep

Door: | maart 6, 2019

December 2019 opent Club Med haar nieuwe resort in de Dominicaanse Republiek: Club Med Michès Playa Esmeralda. Het eerste Exclusive Collection resort in de Amerikaanse zone, dat deel uitmaakt van een selectie van de meest exclusieve resorts van Club Med over de hele wereld.

Club Med ontdekte voor het eerst de ongeëvenaarde schoonheid van de Dominicaanse Republiek in 1978, toen ons resort in Punta Cana de deuren opende’, verklaart Eric Georges, CEO Club Med Benelux. ‘40 jaar later – met dank aan onze partners en de gastvrije Dominicaanse bevolking, zetten we onze pioniersgeest voort en openen wij het eerste resort in Michès.

Binnen het resort bevinden zich feitelijk 4 boutique-resorts, volledig afgestemd op de behoeften en interesses van de verschillende gasten.

  • Explorer Cove: volledig gericht op families met kinderen, grote familiekamers, dichtbij alle kinder- en sportfaciliteiten en de kinderclubs (van 4 maanden t/m 17 jaar). Binnen dit boutique-resort bevindt zich ook nog La Perla met uitsluitend familiesuites en penthouse familiesuites.
  • Carribbean Paradise: in het centrum en in de nabijheid van het hoofdzwembad en bij de Beach Lounge, inclusief levendige Caribische sfeer
  • Emerald Jungle: Zen Oasis concept exclusief voor volwassenen, middenin de weelderig groene natuur, rustige ambiance, dichtbij het Zen zwembad, fitnessfaciliteiten en de Spa
  • Archipelago: meest exclusieve en luxe boutique-resort – adults only – met ocean front suites voor koppels, met ieder een privé-zwembad, rustige en intieme sfeer. Uitsluitend toegankelijk wanneer men in de Archipelago verblijft.

Michès is een ongerept, natuurlijk toevluchtsoord in een weelderig, Dominicaans palmenbos. Het ligt op ongeveer een uur van de internationale luchthaven van Punta Cana (in de jaren ‘70 aangelegd voor Club Med) en is gemakkelijk bereikbaar via een schilderachtige snelweg met een fascinerend uitzicht op de bergen.

foto Club Med

Deel dit artikel