Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Nieuws uit de Franse MICE sector…

Door: | mei 6, 2019

Nieuws uit de Franse MICE sector, handige site en een netwerk bijeenkomst met een tropisch tintje

Het France Meeting & Convention Board heeft een site in het Nederlands voor alle MICE nieuwtjes in Frankrijk. Handig, want de Franse MICE sector is constant in beweging. Het ene (design) hotel is nog niet geopend of aan de ander wordt al weer hard gewerkt. Dit om een zakelijk verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en deelnemers aan seminars en vergaderingen onder te dompelen in een comfortabele én inspirerende omgeving. Ook wat locaties betreft voor MICE evenementen herken je die typische Franse innovatie die graag gastronomie, kunst en moderne technologie samenbrengt.

Laat u verrassen door de nieuwe hotels én nieuwe locaties voor een geslaagd MICE verblijf of evenement: http://nl.meeting.france.fr/

Netwerk bijeenkomst met een tropisch tintje

Op zoek naar informatie en inspiratie voor Franse tropische bestemmingen? Op 4 juni komen vertegenwoordigers van enkele Franse overzeese gebieden naar Amsterdam om u meer te vertellen over de bijzondere MICE mogelijkheden ter plaatse.

U bent van harte welkom voor het avondprogramma inclusief korte kookdemonstratie en netwerkbijeenkomst met walking dinner! Voor meer informatie en inschrijving bekijkt u ons blog voor reisprofessionals: www.frankrijkvoorreisprofessionals.com

Op de hoogte blijven van het laatste MICE nieuws uit Frankrijk? Like onze Facebookpagina en volg alle nieuwtjes uit Frankrijk en onze MICE activiteiten in Nederland én la douce France!

Foto Guadeloupe 2© CTIG P. Giraud

 

Deel dit artikel