Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Nominaties open voor Hotello of the Year Award

Door: | oktober 2, 2020

De Hotello of the Year Award is de jaarlijkse verkiezing voor Hotello’s van een erkende Hoge Hotelschool opleiding in Nederland. Deze prestigieuze prijs wordt ieder jaar door HotelloTOP uitgereikt aan de Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche. De Hotello of the Year onderscheidt zich via de kernwaarden; gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en werklustig.

De verkiezing
Nominaties kunnen hier worden ingediend tot en met zaterdag 17 oktober 2020. Jaarlijks worden meer dan 100 Hotello’s genomineerd. Een commissie zal dit aantal terugbrengen naar een top 10, welke een motivatie indienen bij de organisatie. Een met zorg samengestelde vakjury beoordeelt deze motivaties en maakt de 3 finalisten bekend. De finalisten hebben de mogelijkheid om stemmen te werven en zichzelf online te presenteren, tot aan de uitreiking van de Hotello of the Year Award 2021 tijdens het HotelloTOP Year Event op woensdag 13 januari 2021.

Uitreiking Hotello of the Year Award 2021
De Hotello of the Year Award 2021 wordt uitgereikt tijdens het HotelloTOP Year Event, waarbij de motivatiefilmpjes van de finalisten worden gepresenteerd en zij een korte pitch zullen geven. De beoordeling van de vakjury, de online wervingscampagne en de live stemming in de zaal bepalen de Hotello of the Year 2021. De winnaar gaat, naast eeuwige roem, met fantastische prijzen naar huis!

Andere Awards in 2021
Naast de Hotello of the Year Award, wordt ook de Talent of the Year Award uitgereikt en deze zal voor 2021 in een anders jasje gestoken worden en pas in het nieuwe jaar van start gaan. De Talent of the Year Award is een aanmoedigingsprijs voor een student aan, of maximaal twee jaar afgestudeerde van, één van de erkende Nederlandse Hoge Hotelscholen. De Talent of the Year heeft tijdens zijn studie, op school of in het werkveld in 2020, al bijzonder gepresteerd of iets uitzonderlijks in de praktijk gebracht en de verwachtingen voor deze Hotello zijn hoog gespannen.

Daarnaast heeft HotelloTOP dit jaar voor het derde maal op rij een samenwerking met Postillion Hotels en geven we wederom een baan als General Manager weg in The NXT GM Challenge! Het aanmelden voor de challenge startte eerder deze zomer en binnenkort zal de top 10 bekend gemaakt worden. Met het uitreiken van deze prijs biedt Postillion Hotels een podium aan getalenteerde Hotello’s. Postillion Hotels & HotelloTOP vinden het belangrijk om ambitie en talent te stimuleren en aan Hotello’s te laten zien hoe veelzijdig de hotellerie is.

Deel dit artikel