Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Novotel Amsterdam City breidt zaalcapaciteit uit

Door: | juli 30, 2019

Novotel Amsterdam City is gestart met de bouw van twee extra vergaderzalen en de renovatie van een derde zaal. Na de verbouwing is er ruimte voor een meeting van 450 gasten gecombineerd met zes breakout ruimtes voor 50 gasten per ruimte. Ook beschikt het hotel over 10 boardroom zalen en een office ruimte voor de congresorganisator. De nieuwe zalen worden eind augustus opgeleverd. De oppervlakte van alle meeting faciliteiten van het hotel zal worden uitgebreid met meer dan 150m2 en bijna 200m2 zal worden gerenoveerd.

Het hotel gelegen tegen de Amsterdamse Zuidas en naast de RAI bouwt twee extra zalen met een capaciteit voor 50 gasten per zaal. Deze zalen zijn ook te combineren tot een totale capaciteit van 110 deelnemers in theateropstelling. Daarnaast wordt er één zaal compleet gerenoveerd. De zalen zullen na de verbouwing voldoen aan de hoogste Novotel-standaard en zijn voorzien van moderne AV-apparatuur. Verder is er addiotionele opslagruimte gecreëerd voor grote evenementen.

Concrete behoefte in de markt
“Het bijbouwen en renoveren van zalen is voor ons een logisch gevolg van concrete vragen uit de markt”, aldus Ad Hoondert, General Manager bij Novotel Amsterdam City. “Partijen die bij ons boeken vragen steeds regelmatiger om ruimte met verschillende soorten uitwijkmogelijkheden. Vanaf eind augustus kunnen wij dus 450 mensen accommoderen en bieden wij zes breakout opties van zo’n 50 personen per ruimte. Uniek in Amsterdam is dat de in totaal 450 gasten ook allemaal bij ons kunnen overnachten, lunchen en dineren, aangezien wij dat aantal mensen kunnen facaliteren in ons eigen restaurant.”

Deel dit artikel