Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Olympische actie Booking en Heineken

Door: | januari 30, 2018

Heineken biedt sportfans een unieke kans: een overnachting in het Holland Heineken House tijdens de Spelen in Zuid-Korea. Deze ‘once in a lifetime’ mogelijkheid biedt gasten de gelegenheid om van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat te genieten van de fantastische atmosfeer in een luxe oranje kamer, inclusief privé bar. Speciaal voor deze actie is Heineken® een samenwerking aangegaan met Booking.com.

Tijdens de eerste editie in 1992 te Barcelona was het Holland Heineken® Huis een eenvoudige locatie voor Nederlandse fans, atleten en hun familie en vrienden. Sindsdien is het uitgegroeid tot de ‘hottest ticket in town’. Fans over de hele wereld kunnen hier genieten van onvergetelijke momenten. Het HHH staat internationaal bekend als het nationale huis waar vele Nederlandse maar ook internationale sporters samenkomen om Oranjesuccessen te vieren tijdens de Spelen. Deze nieuwe, bijzondere overnachtingslocatie heeft alles waar een avontuurlijke reiziger naar verlangt, en nog veel meer…

Heineken moedigt fans aan om écht voor goud te gaan met deze exclusieve kans om met z’n tweeën te verblijven op deze toplocatie in Gangneung, Zuid-Korea. Van 23 tot en met 27 januari kun je iedere dag vanaf 10.00 uur Nederlandse tijd op Booking.com één overnachting voor twee personen reserveren. Een overnachting kost slechts 32,500 Zuid-Koreaanse Won (ongeveer €25 per nacht). Tijdens hun verblijf in het HHH zullen gasten een ultieme oranje-ervaring beleven met optredens van Nederlandse artiesten zoals Van Velzen, Andre Hazes Jr. of Di-rect, een rondleiding achter de schermen en een bezoekje aan de TeamNL Lounge.

Yvonne de Liefde – Boere, projectleider Holland Heineken House: “Door onze samenwerking met NOC*NSF is het Heineken® merk al 25 jaar verbonden met de Spelen en daar zijn wij bijzonder trots op. Wij vinden het geweldig dat wij deze overnachtingsmogelijkheid in het HHH mogelijk kunnen maken samen met Booking.com. Het is een fantastische manier om Oranjefans een nóg mooiere olympische ervaring te kunnen bieden.”

Pepijn Rijvers, Chief Marketing Officer van Booking.com: “Niets is mooier dan de adrenaline en opwinding die fans krijgen bij het kijken naar topsporters en topprestaties tijdens zo’n allesomvattend sportevenement. We zijn erg verheugd met deze samenwerking met Heineken® en zien het als een spectaculaire viering van Nederlands trots. Wij bieden onze klanten hiermee een bijzondere ervaring bovenop ons brede aanbod van accommodatiemogelijkheden.”

Deel dit artikel