Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Ontmoet MAZI Travel & Events op BTMF en ontdek Griekenland

Door: | augustus 30, 2019

Ontmoet MAZI Travel & Events op BTMF 2019 en ontdek Griekenland, een onvergetelijke MICE-bestemming!

Griekenland, het hart van de Europese cultuur, vol met prachtige oude monumenten en UNESCO-locaties die zich erg goed lenen voor impactvolle evenementen in Griekenland. Griekenland is een ideale bestemming voor het combineren van zaken en plezier.

Cultuur, geschiedenis, ervaringen, authenticiteit en creativiteit. Van het boeiende verleden tot het meeslepende heden. Een bijna perfect klimaat gedurende het hele jaar. Stranden en eilanden, natuur en ongerepte gebieden. Heerlijk eten en vriendelijke bewoners. Griekenland betovert.

 

Moderne 21e-eeuwse efficiëntie wordt moeiteloos gecombineerd met oude geschiedenis en luxe accommodaties, waardoor Griekenland een MICE-bestemming vol mogelijkheden is. Steden als Athene en Thessaloniki zijn de thuisbasis van conferentiefaciliteiten van wereldklasse, variërend van kleine vergaderzalen met uitzicht op de oceaan tot een stadion dat ooit in gebruik was bij de Olympische Spelen. Inspirerende archeologische vindplaatsen en musea dienen als unieke evenementenlocaties voor een sensationele cocktail of galadiner.

 

Al ruim 30 jaar ontwerpt en coördineert MAZI Travel & Events spannende, belonende incentivereisprogramma’s. Wij begrijpen als geen ander hoe we een business reis tot in de puntjes moeten verzorgen. Op basis van uw wensen, maken wij een programma volledig op maat. Incentivereizen voor bedrijven en programma’s op maat, unieke themafeesten, privéjachten, cruiseschepen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij heten u van harte welkom in de reiswereld van MAZI TRAVEL & EVENTS

Wij leven hier … we weten wat Griekenland te bieden heeft. Ontmoet Griekenland op BTMF 2019, MAZI Travel & Events

Deel dit artikel