Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Ontmoet onze exposanten: Lodz

Door: | augustus 24, 2018

Lodz, in het hart van het land. is de op twee na grootste Poolse stad, slechts 140 km ten zuidwesten van Warschau en minder dan 300 km van alle andere grote steden in het land.

Lodz is een uniek voorbeeld van een post-industriële stad in Europa. In de 19e eeuw was het een belangrijk centrum voor de textielindustrie en al vele jaren levert het wereldwijd hoogwaardige materialen. Tegenwoordig is Lodz de aanjager van het revitalisatieproces in Polen, door zijn hele stadsdeel te herbouwen, moderne diensten, wetenschap en creatieve industrieën te ontwikkelen. Lokale autoriteiten en de plaatselijke toeristische sector erkenden het belang van de meeting-industrie en zo kwam er het Lodz Convention Bureau, dat opereert als een onderdeel van de Lodz Tourist Organisation

Dankzij het goedbewaarde erfgoed biedt Lodz vandaag een breed scala aan speciale locaties, perfect voor elk type vergadering, conferentie en andere evenementen. De meest herkenbare zijn postindustriële faciliteiten zoals EC1, Fabryka Sztuki (kunstfabriek), Hotel Vienna House Andel’s in Manufaktura of het Centraal Museum voor Textiel. Evenementen kunnen ook worden georganiseerd in prachtige historische villa’s en paleizen. Naast de historische locaties biedt de stad ook moderne faciliteiten zoals het DoubleTree by Hilton hotel met een van de grootste conferentiecentra in de stad, EXPO-Lodz met een totale oppervlakte van 7650 m². of Atlas Arena – een multifunctionele indoorarena met een capaciteit van meer dan 10 000 zitplaatsen.

De stad is nog steeds een onontdekte prachtbestemming. Verras uw gasten en organiseer uw unieke evenement in Lodz.

Deel dit artikel