Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Op de eerste rang in Parijs in Hotel Napoléon

Door: | september 24, 2019

Wanneer u uw gasten of klanten een echt chique en intense Parijse ervaring wilt beloven, dan is er eigenlijk maar een adres dat uw belofte zonder meer kan inlossen: Hotel Napoléon*****, een vriendelijk klasse adres op slechts vijftig meter van de Arc de Triomphe en de Champs-Elysées.

Kijk stiekem maar eens op de reviews bij bijvoorbeeld booking.com: zakelijke reizigers en toeristen die zichzelf willen trakteren op een geraffineerd hotel dat werkelijk in het hart van Parijs ligt, zijn niet teleurgesteld.

Une belle vue

Het Hotel Napoléon biedt 96 kamers waaronder 57 suites. Deze kamers hebben allemaal een mooi hoog plafond en een goede lichtinval. Door de grote ramen zie je ofwel de Arc de Triomphe of de Eiffeltoren liggen, of je hebt zicht op een ravissant gedecoreerde binnenplaats.

Dankzij een recente renovatie kunnen uw gasten rekenen op alle benodigde moderniteit, functionaliteit en elegantie die past bij een vijfsterrenadres.

Prettige ambiance in het restaurant

Het knusse, klassiek ingericht restaurant Le Bivouac is het kloppend hart van het hotel, waar je vanaf een vroeg ontbijt tot aan een laat diner in de watten wordt gelegd. Bij goed weer kun je buiten eten op een mooi terras. De lobbybar is een uitstekende plek voor een aperitief of om na te praten aan het eind van de avond.

 

 

Voor vergaderingen, seminars, trainingen en persconferentie zijn acht ruimtes beschikbaar, ‘Les Salons de l’Étoile’. Deze hightech uitgeruste zalen bieden ruimte aan tien tot honderdtwintig personen.

Op onze staf kunt u rekenen, dag en nacht: we willen dat u zich thuis voelt bij ons, en helpen u met liefde en aandacht met al uw vragen. Want we weten dat onze reputatie vooral staat of valt met een goede service!

En wilt u eropuit, de stad in? Dan wijzen we u met plezier op de beste winkels en andere adressen in de buurt. Wanneer je midden in Parijs zit, moet je er intens van genieten ook!

www.hotelnapoleon.com

Deel dit artikel