Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Opnieuw vol huis bij ambitieus Glomex

Door: | februari 2, 2015

De eerste bijeenkomst van Glomex, het platform voor Global Mobility Executives, in 2015 was met honderd deelnemers compleet volgeboekt. De organisatie streeft ernaar om dit jaar nog meer interactie tussen haar leden te genereren.

In het Dorint Hotel op Schiphol spraken Daan Bieleveld (DSM) en René Klawer (VNO-NCW West) over het belang van een goede mobiliteit in Nederland voor het (inter)nationale bedrijfsleven en toerisme. ‘De Randstad moet beter bereikbaar worden over de weg en Rotterdam The Hague Airport verdient een rechtstreekse aansluiting op het OV’, betoogde Klawer, die in het dagelijks leven ook directeur is van De Reisspecialisten Groep. Hotelbaas Stefan Berstein gaf daarnaast een letterlijke invulling aan de term ‘elevator pitch’ door vanuit de lift een videopresentatie te geven over het luchthavenhotel in Badhoevedorp.

Delen
Glomex wil in 2015 nog meer interessante bijeenkomsten organiseren. ‘De volgende keer, in april, willen we niet alleen een corporate travel manager als spreker op het podium zetten, maar ook in kleine groepen uit elkaar gaan om de materie te bespreken, voor meer interactie’, zegt Carla van den Berg, bestuurslid van de Glomex.

In tegenstelling tot nu hanteert Glomex vanaf de volgende bijeenkomst een kleine entreeprijs voor niet-leden.

Deel dit artikel