Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Over Ons

TravConnect is dé innovatieve kennisoverdrager

TravConnect

TravConnect is een platform waarbij op innovatieve wijze kennisoverdracht plaatsvindt op het gebied van up-to-date ontwikkelingen in de (online) reisbranche. De toevoeging van interessante blogs, verschillende events en webinars zorgt voor een varierend palet aan diensten die altijd juiste samenhang hebben. TravConnect informeert met artikelen van experts, verbindt met online en offline bijeenkomsten en inspireert met webinars en specials.

TravConnect is er voor de hele branche. Specifieker gezegd: directeuren/eigenaren, managers, product en sales managers, filiaalmanagers en ambitieuze medewerkers. TravConnect richt haar activiteiten vooral op de drie belangrijkste doelgroepen: (Top) Management, Young Professionals en Starters.

TravMedia Company

TravConnect is onderdeel van TravMedia Company, de Nederlandse marktleider binnen de reiswereld op het gebied van B2B media. Naast TravConnect bieden wij het wekelijkse vakblad TravMagazine, een kwartaalblad M!CE & Event Travel en consumentenblad Vakantie Magazine. Op online gebied zijn we actief middels de platformen TravEcademy en TravBusinessEcademy. Daarnaast organiseert TravMedia Company verschillende evenementen o.a. de Verenverkiezing op de vakdag van de Vakantiebeurs, het M!CE & Business Travel Event, de Kennistest en diverse andere events in samenwerking met klanten.

travconnect