Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

P1 Travel neemt Equipo Voetbalreizen over

Door: | mei 14, 2021

Sportreisbureau P1 Travel neemt Equipo Voetbalreizen over. Door deze overname versterkt P1 Travel zijn naam in de reis- en evenementenwereld en kan het bedrijf, dankzij het bredere aanbod, beter voorzien in de vraag van deze sportfans.

Equipo Voetbalreizen is opgericht in 1999 en realiseerde jaarlijks zo’n 3000 reizen naar grote en kleine voetbalclubs over de hele wereld. Equipo Voetbalreizen opereerde naast Nederland ook in België, Engeland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

P1 Travel is een sterk groeiende naam in de reis- en evenementenwereld. Na jaren business-to-business te hebben geopereerd, bevinden zij zich sinds 2019 op de consumentenmarkt. Het is dé officiële ticketpartner van de grootste voetbalclubs en sportevenementen ter wereld, van de Premier League tot de Olympische Spelen en van La Liga tot aan Rugby World Cup 2023. Dankzij dit bredere aanbod bestaande uit meer sporten kunnen zij de vraag van de sportfans van Equipo Voetbalreizen nog beter beantwoorden. “We spreken van geluk dat we in deze gekke tijd toch de volgende stappen kunnen nemen in onze groei,” vertelt Rick van der Maas, CEO P1 Travel, “natuurlijk voelen wij de klap ook en viel onze business vorig jaar in maart vrijwel direct stil, maar doordat we financieel gezond zijn, belemmert ons dit niet in de groei van het bedrijf.”

Met een succesvolle verkoop van Rugby World Cup 2023 afgelopen maand werden die plannen bevestigt: er moet nu worden doorgepakt om dit succes vast te houden. De uitgegeven vouchers vanuit Equipo Voetbalreizen worden ook overgenomen voor P1 Travel en behouden hun waarde en geldigheid. “Ik ben blij dat we onze fans een nog beter aanbod kunnen gaan doen via P1 Travel,” vertelt Bart Roelofs van Equipo Voetbalreizen, “P1 Travel is een merk met enorm veel potentie en groeimogelijkheden.”

 

 

Deel dit artikel