Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

POLEN – BESTE MICE BESTEMMING

Door: | december 30, 2019

Polen is een veilig en vriendelijk land en markeert consequent zijn positie als een aantrekkelijke regio voor het organiseren van meetings en zakelijke evenementen op het internationale toneel.

Naast de moderne hotelbasis, tal van conferentie- en tentoonstellingsfaciliteiten, unieke faciliteiten, goede communicatiemogelijkheden en infrastructuur – zijn het de immateriële zaken, zoals het culturele aanbod en de prettige sfeer een grote troef van het land.

 

 

Het zijn de mensen – toegewijd, met passie en niet routineus, de professionals die PCO, ITC en Convention Bureaux vertegenwoordigen – die ervoor zorgen dat geweldige evenementen in een unieke, onvergetelijke sfeer plaatsvinden.

Polen handhaaft al jaren een stabiele positie op de ICCA-ranglijst en is het enige land van de Visegrad Group dat in de top twintig staat. Polen is gepositioneerd in de groep ontwikkelde markten (FTSE Russell Index 2018), de vijf meest aantrekkelijke landen in Europa voor buitenlandse directe investeringen (Ernst & Young) en de meest innovatieve landen ter wereld in 2019 (Bloomberg Innovation Index).

 

Tijdens de nieuwste editie van Business Traveller & MICE Fair ontving Polen de BESTE MICE BESTEMMING 2019 award en in het PRO SKY Destination Report 2019 werd het aangeduid als een van de acht richtingen van de toekomst.

Zdjęcia Lublin fotograf Marcin Tarkowski – piximo.pl

Polen – U bent uitgenodigd!

Deel dit artikel