Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Polen lanceert online gids voor meetingplanners

Polen lanceert online gids voor meetingplanners

Door: | mei 18, 2020

Vooruitkijkend naar ‘post-coronavirus’-tijden, heeft het Polen Convention Bureau de eerste editie van Poland: Online Site Inspection, een uitgebreide online gids voor meetingplanners gelanceerd.

Het stelt organisatoren van evenementen in staat om interactief en individueel de vele congres-, conferentie- en evenementfaciliteiten te verkennen die Polen te bieden heeft – overal ter wereld en op elk moment.

Door de voortdurende pandemie van het coronavirus werden nieuwe regels ingevoerd om de verspreiding van de ziekte te voorkomen. Als gevolg hiervan kondigen veel organisatoren hun plannen aan om vergaderingen en evenementen naar een latere datum te verplaatsen. Bovendien worden sommige evenementen herschikt en wordt een andere formule toegepast, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beschikbare online tools.

Gemeentelijke en regionale congresbureaus volgen regelmatig de situatie in bepaalde steden en regio’s. Gesteund door het Polen Convention Bureau van de Poolse toeristenorganisatie, implementeren de CB’s nieuwe oplossingen die bedoeld zijn om bestemmingen te helpen relevant te blijven voor buitenlandse en Poolse meetingplanners.

‘Onze gids voor vergaderingen is een inleiding tot het conferentie- en evenementenpotentieel van Polen. Het bevat informatie over de beste en meest aanbevolen locaties en serviceproviders die in Polen actief zijn. Daarnaast willen we ook alle planners van vergaderingen aanmoedigen om contact op te nemen met de regionale en stedelijke congresbureaus – lokale experts die u graag helpen met elk MICE-gerelateerd verzoek’, zegt Robert Andrzejczyk, voorzitter van de Poolse toeristenorganisatie.

Deel dit artikel