Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Positiviteit slaat de klok op BTMF: ‘Er kan steeds meer’

Door: | oktober 27, 2021

Mice en corporate travel komen als laatste op gang, zo lieten veel standhouders weten tijdens de Business Travel Mice Fair, maar men kijkt met een positieve blik naar de toekomst. ‘Er kan steeds meer.’

In veel landen zijn de grote locaties weer open, wordt er informatie opgevraagd over de mogelijkheden en wordt er ook weer geboekt. Voor sommige bestemmingen al langere tijd, voor sommige bestemmingen zijn de boekingen voor eind 2022, begin 2023.

Het was door de coronacrisis de eerste Business Travel Mice Fair sinds 2019. De editie van dit jaar, de vijftiende editie, vond net als twee jaar geleden plaats in het Corendon Village Hotel Amsterdam.

De middag werd afgetrapt onder leiding van T.J. van Apeldoorn (mede-eigenaar TRAVel Media) die onder het toeziend oog van deelnemers en exposanten in een College Tour setting gesprekken voerde over de trends en de huidige situatie bij de Lufthansa Group met Roberto Mamone, Meetingselect met Judith Huisman en American Express Globall Business Travel met Swapna Nair. Als grote verrassing ontving Marijke Vink (ex-directeur GI Travel) een Lifetime Achievement Award uit handen van Van Apeldoorn na een toespraak door René Klawer (CEO De Reisspecialisten Groep & GI Travel).

Na de opening was er de beursvloer ‘Meet the World’ de mogelijkheid om in gesprek te gaan met diverse exposanten. Verschillende tourist boards, airlines, maar ook steden en hoteliers waren aanwezig. Terwijl het op de beursvloer gezellig druk was brachten de verkeersbureaus van Malta en Italië geïnteresseerden op de hoogte van het laatste nieuws tijdens breakout sessies.

De dag werd afgesloten met een netwerkborrel in de SKYBAR 747. Binnenkort meer in de magazines. Bekijk de foto’s op Facebook.

Deel dit artikel