Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Praag host M&I Forum in 2016

Door: | oktober 5, 2015

Meer dan 350 internationale meeting en incentive professionals komen bijeen in Praag tijdens het M&I Forum Europe Autumn 2016. Het vierdaagse evenement wordt gehouden van 26 t/m 30 oktober in 2016. Zo’n vierduizend meetings worden georganiseerd met mensen uit Europa, maar ook daar buiten.

Met het evenement kan de Tsjechische hoofdstad Praag zich laten zien als interessante MICE bestemming. Het M&I Forum werd in 2009 ook al een keer in Praag gehost, volgens Lenka Jarošová, uitvoerend directeur van het Prague Convention Bureau, is dit het perfecte moment om terug te keren met het evenement. ‘De historie van de stad is gebleven, maar de stad is inmiddels uitgebreid met moderne venues, voorzien van uitstekende service.’

M&I Forums worden jaarlijks in steden gegeven die koplopers zijn het gebied van meeting destinations. Eventmanagers krijgen de kans om de relatie te ontwikkelen met geselecteerde potentiele kopers. Tegelijkertijd kan de betreffende bestemming laten zien wat het te bieden heeft.

Deel dit artikel