Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Riga en de belofte van #Phygital

Door: | november 6, 2020

Riga belooft dat #Phygital een spannend succes is en een succesvolle aanvulling zal zijn op live-evenementen

Veerkracht, een groeimindset en een hechte gemeenschap zijn solide fundamenten voor succes bij het aanpassen aan een nieuwe realiteit. Letten zijn er trots op wendbaar te zijn, open te staan ​​voor nieuwe experimenten en uitdagingen aan te gaan. Hoofdstad Riga is een echte speeltuin voor innovatie. Alleen al in 2020 werd een indoorfestival een muzikale picknick, een theatergezelschap produceerde zijn eerste tv-show en een verlaten bouwterrein bloeide uit tot volkstuincomplex. Overgave aan omstandigheden was nooit aan de orde. Zakelijke, sociale levens en culturele initiatieven hebben gewoon nieuwe vormen aangenomen. MEET RIGA en de organisatoren van het 5G Techritory-forum heten iedereen van harte welkom die de mogelijkheden van de lokale evenementenindustrie en de kracht van #phygital wil ontdekken.

5G Techritory Forum – Bewijzen dat #Phygital net zo efficiënt en memorabel kan zijn als live-evenementen

5G Techritory brengt innovators, wetgevers en investeerders samen met een gemeenschappelijk belang bij het bevorderen van het 5G-ecosysteem. Het 2020-forum is met trots #phygital waardoor deelnemers verbinding kunnen maken vanuit het comfort van hun thuisland. Via het door mitto.me aangedreven online platform kan elke deelnemer zijn eigen programma samenstellen door op de meest geschikte momenten interessante onderwerpen te kiezen. Lezingen, discussies en één-op-één-bijeenkomsten – het is allemaal mogelijk. Riga ligt slechts een uur voor op de Centraal-Europese tijd, handig om live mee te doen vanuit het Midden-Oosten en elders.

In de overtuiging dat de sleutel tot de toekomst in samenwerking ligt, hebben de organisatoren sprekers en aanwezigen met verschillende achtergronden uitgenodigd om crossover- en lightbulb momenten in de sector aan te moedigen. Dit jaar zijn ministers, onderzoekers, stedenbouwkundigen en andere professionals aanwezig, verenigd door enthousiasme en een oprechte passie voor positieve verandering. Met een agenda die is ontworpen om te verrassen, is er geen risico op eentonigheid op de conferentie.

Zoals Lauris Morics, woordvoerder van mitto.me en attendmice.com uitlegt: ‘Het begon allemaal met de oerknal. NEE. Het begon allemaal toen evenementen op locatie niet langer mogelijk waren vanwege Covid-19-beperkingen. We werkten nauw samen met organisatoren van evenementen om nieuwe oplossingen te vinden en om ons registratieplatform voor online evenementen aan te passen. Het was cruciaal om bezoekers van evenementen hetzelfde interactie- en betrokkenheidsniveau te geven als bij het bijwonen van live-evenementen. We hebben de vereisten van organisatoren van evenementen gecombineerd met onze expertise in IT-evenementenbeheer om een ​​platform te creëren dat de evenementervaring op locatie doorgeeft aan online evenementen. Het platform functioneert als een sociaal netwerk en biedt tegelijkertijd een hoog niveau van corporate identity en beveiliging. ”

De toekomst is nu – de Letse evenementenindustrie stelt nieuwe #phygitale producten voor

Terwijl ze de laatste technologische ontwikkelingen volledig omarmen, zijn de leveranciers van Letland de eeuwenoude charme van een live-evenement niet vergeten. Nieuwe producten zijn ontworpen om de nieuwe realiteit te weerspiegelen en te respecteren, terwijl ze toch zorgen voor een gevoel van plaats, hoogwaardige netwerkervaring en herinneringen om te koesteren. Denk aan live rondleidingen, pop-up optredens en cocktail-bijeenkomsten. Alles kan worden geregeld om deelnemers van over de hele wereld te verbinden en te betrekken.

‘Het kost wat tijd om weer normaal te worden en de gebeurtenissen zullen er in de tussentijd anders uitzien. Virtuele ervaringen kunnen net zo effectief zijn als traditionele persoonlijke bijeenkomsten en evenementen, maar ze moeten anders worden georkestreerd. Door nauw samen te werken met onze technologiepartners, kunnen we u helpen een succesvol virtueel evenement te organiseren ‘, verzekert Janis Priede, verkoopdirecteur van het Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel.

Voor deelnemers die persoonlijk aanwezig zijn, kunnen grote delen van het programma buiten plaatsvinden. In Riga kan dit een openluchtmuseum, een rooftop of zelfs een eiland zijn – wat het beste past bij de wensen, de huisstijl en het doel van een klant. De evenementenbranche is verenigd in haar bereidheid om zich aan te passen en te innoveren met het oog op gezondheid en veiligheid.

Ervaar #Phygital-evenementen in Riga met de hulp van MEET RĪGA

5G Techritory en MEET RĪGA nodigen je uit om lid te worden van het forum en een eerste hand ervaring op te doen met #phygitale evenementen. Registratie is nu geopend op www.5gtechritory.com/registration.

Om een ​​soortgelijk evenement in Riga te organiseren, helpt Aigars Smiltāns van MEET RĪGA u graag per e-mail op meet@liveriga.lv.

MeetRiga.com is een gratis one-stop-shop voor het ontdekken van de mogelijkheden die Riga biedt. Leveranciers hoeven alleen een online RFP in te vullen om op maat gemaakte voorstellen rechtstreeks in hun inbox te ontvangen. Ben je klaar voor #phygitaal? Omdat Riga het al leeft.

Deel dit artikel