Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Riga positioneert zichzelf als #Phygital Events Hotspot in Noord-Europa

Door: | november 4, 2020

Met onberispelijk supersnel internet, toegang tot de nieuwste technologie en meertalig personeel dat goed thuis is in het opzetten van geavanceerde oplossingen, is Riga de ideale plek om # Phygital-evenementen tot leven te brengen. Tech komt van nature voor de lokale bevolking. Giraffe Visual, MikroTik en Infogram zijn slechts enkele Letse succesverhalen. Conferenties zoals TechChill, de LATO Riga Conference en 5G Techritory spelen al jaren met #Phygital en weten dat het format werkt.

In de woorden van Neils Kalnins, de directeur van 5G Techritory “ #Phygital-evenementen zijn een nieuw soort virtuele ervaring die een nauwe samenwerking vereist tussen professionals uit verschillende vakgebieden. Om de bezoekers van het evenement een volledig meeslepende ervaring te garanderen, is het belangrijk dat technologieprofessionals, ontwerpers, producenten, makers van inhoud en experts die de gebruikerservaring kennen, worden betrokken. De ervaring die is opgedaan met het organiseren van het 5G “Techritory” -forum heeft bewezen dat Riga een geweldige plek is om zo’n team van professionals samen te stellen. ”

Riga is een handige en betaalbare keuze

Binnen enkele minuten na het verlaten van de luchthaven kan uw groep cocktails drinken met uitzicht op de daken van de middeleeuwse oude stad, tijdens een cruise bij zonsondergang op de rivier de Daugava of een gesprek voeren in het grootste congrescentrum van de Baltische staten. Met directe vluchten vanuit Amsterdam, Frankfurt, Helsinki en vele andere hubs is Riga een toegankelijke keuze in Noord-Europa en een handige brug tussen Oost en West. Eten, accommodatie en amusement zijn er voor aangenaam betaalbare prijzen.

Internettoegang is een gegeven en brengt nooit extra kosten met zich mee. Lokale DMC’s en PCO’s zullen helpen met ideeën om op een creatieve manier verbinding te maken en Riga zowel virtueel als in het echte leven te ervaren. Zij zorgen voor de techniek, zodat jij je kunt concentreren op netwerken en de inhoud van het evenement.

De publieke en private sector in Letland staan ​​op één lijn

In het voorjaar van 2020 organiseerde het Riga Tourism Development Bureau (RTDB) een hackathon voor stadstoerisme. De deelnemers bewezen dat de creativiteit en behendigheid van Letten geen grenzen kent. Binnen enkele dagen waren de winnende teams van idee naar afgewerkt product ‘gesprongen’, zoals de wandeRiga interactieve mobiele stadsgids. Als u een idee heeft, zullen lokale leveranciers een manier vinden om het te realiseren.

In de geest van samenwerking hebben RTDB, het Investerings- en Ontwikkelingsagentschap van Letland en het Letland Convention Bureau hun krachten gebundeld om een ​​nationaal conferentie-ambassadeursprogramma te ontwikkelen. In echte 2020-mode was het lanceringsevenement #Phygital. De branche voor vergaderingen en evenementen is sterker dan ooit en geïnteresseerd in het helpen van anderen om het potentieel van #Phygital-evenementen te omarmen.

MEET RĪGA is er om te helpen

Start het gesprek vandaag nog! Met MeetRiga.com kunt u bladeren en een indruk krijgen van de hotels, locaties en leveranciers in Riga. Als u uw vereisten kent, dient u een online RFP in en ontvangt u een gratis en vrijblijvend voorstel per e-mail. We horen graag van u over uw # Phygital-conferentie, vergadering of seminar in Riga.

Om deel te nemen aan het 5G Techritory-evenement, dient u zich te registreren: https://www.5gtechritory.com/registration

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met MEET RIGA:
MEET@liveriga.lv
Of bezoek www.MeetRiga.com/en

Deel dit artikel