Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

SAT famtrip 2019

Wilt u mee met de FAM trip van South African Tourism naar Zuid-Afrika, inclusief bezoek aan Meetings Africa… en meer!? Doe dan de komende weken mee met de grote Zuid-Afrika campagne. Iedere week versturen we een themamail met vragenlijst over wat u van Zuid-Afrika vindt, wat u zou willen weten en wat u al weet. En dat bepaalt mede wat er op het programma komt tijdens de FAM trip door Zuid-Afrika!

Wat kunt u zoal verwachten?
De grootste meetingshow van Afrika, Meetings Africa, vindt plaats van 25-27 februari 2019 in Johannesburg. Deze gaan we zeker een dag bezoeken. Maar daarna gaan we het land in! Waar de FAM trip u precies zal brengen is nog onbekend, maar het programma zal mede worden bepaald door uw antwoorden in de vragenlijst. U bepaalt dus mede de route en activiteiten. De gehele reis zal rond de vijf dagen duren, exclusief heen- en terugreis. Houd dus rekening met een week reistijd, van maandag 25 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019, los van de reisdagen (alles onder voorbehoud en meer informatie zal volgen).

Doe mee!
Vul de vragenlijst in en maak kans op een plek tijdens deze bijzondere FAM trip naar zuidelijk Afrika met South African Tourism en inclusief bezoek aan Meetings Africa van maandag 25 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 (exclusief reisdagen).

START DIRECT MET DE VRAGENLIJST & MAAK KANS!

Meld u snel aan voor onze nieuwsbrief om niets te missen (zie onderkant homepage).