Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Stenkewitz start als GM Singapore Airlines

Door: | januari 12, 2021

Singapore Airlines (SIA) heeft de Duitser Christian Stenkewitz benoemd als de nieuwe General Manager voor de Benelux, met ingang van januari 2021. Stenkewitz volgt Richard Kwee op die sinds augustus 2017 SIA Benelux heeft geleid.
Stenkewitz begon zijn carrière bij Singapore Airlines als Management Trainee in Frankfurt meer dan 13 jaar geleden en heeft sindsdien een allround kennis van de luchtvaartindustrie ontwikkeld. Hij bekleedde meerdere commerciële functies bij Singapore Airlines Duitsland, bracht twee jaar door op het hoofdkantoor van de luchtvaartmaatschappij in Singapore op de afdeling Network Revenue Management, voordat hij werd geplaatst in Bangaluru, India, waar hij diende in de hoedanigheid van Area Manager South-Central India (Karnataka). Na twee succesvolle jaren in India verhuisde Stenkewitz in 2016 naar Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, waar hij leiding gaf aan de activiteiten van SIA in de rol van General Manager Gulf & Middle East.

‘Ik ben verheugd om toezicht te houden op de Benelux-markt met mijn ervaren team van SIA-collega’s en ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met onze klanten, handels- en zakenpartners, nu we de herstelfase van de Covid-19-crisis ingaan,’ zei Christian Stenkewitz . ‘SIA heeft een trotse 47-jarige geschiedenis in de Benelux en we genieten niet alleen van trouwe steun van onze klanten, maar ook van sterke relaties met handelspartners. Mijn team en ik zetten ons volledig in om voort te bouwen op de aanwezigheid en populariteit van SIA in het post-pandemische ‘nieuwe normaal’ en blijven nauw samenwerken met onze partners. Ik dank Richard voor zijn leiderschap in de afgelopen jaren en ik heb er vertrouwen in dat we met behendigheid en flexibiliteit de huidige uitdagingen kunnen overkomen en kunnen terug keren naar oude kracht.’

Deel dit artikel