Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

TravelMarketing introduceert mondiale MICE applicatie

Door: | februari 6, 2019

Onder de noemer TravelValue by TravelMarketing heeft TravelMarketing uit Amsterdam intensief gewerkt aan een sociaal business platform waarmee vraag en aanbod online real-time inzichtelijk wordt. De aangesloten Destination Management Companies kunnen hierdoor de voortgang van aanvragen op volledig transparante wijze volgen. De operationele beta-versie is per 28 januari 2019 ingevoerd.

“We zien dat kwaliteit en snelheid in het afhandelen van MICE aanvragen hand-in-hand dienen te gaan. De kracht van online applicatieontwikkeling speelt hierin een onmiskenbare rol. Voor het verwerken van de hoeveelheid op maat reisaanvragen die TravelMarketing dagelijks ontvangt en in haar netwerk uitzet, een noodzakelijk instrument.”

 

Het wereldwijde netwerk van professionele DMC’s verbonden aan TravelMarketing heeft een persoonlijke toegang gekregen. Inmiddels hebben

al meer dan twintig DMC’s op deze wijze TravelValue leren kennen. Het platform wordt onder de strikte GDPR compliance regels beschikbaar

gesteld en in beheer genomen.

 

“Deze wijze van ketenintegratie staat garant voor het optimaal invullen van iedere klantbehoefte in een markt die zich in toenemende mate kenmerkt door creatief maatwerk, geproduceerd op efficiënte en doeltreffende wijze. De eerste reacties uit het DMC-netwerk zijn zeer positief.”

Deel dit artikel