Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Travelmediate lanceert MICE-event: ‘The Roadshow’

Door: | september 10, 2020

Travelmediate zet dit najaar weer een informeel MICE-evenement op de kaart.  Met het thema ‘Roadtrip’ wordt een andere kijk op de traditionele get togethers op de reiswereld geïntroduceerd: een beleving vanuit het oogpunt van de professionals wat aldaar georganiseerd kan worden. The Roadshow vindt op 17 september plaats bij het Corendon Village Hotel dat bekend staat om de bijzondere Boeing 747 in de achtertuin.

De dag start bij het vliegtuig waar het “plenaire gedeelte” wordt behandeld en met een zeer bijzondere (mystery) Keynote spreker van internationaal niveau. Tijdens de zogenaamde speeddate sessies worden nieuwe contacten opgedaan en bestaande relaties met dmc’s, airlines onderhouden. De 2e helft van de dag, gaat de groep genodigden met eigen bussen naar de nieuwe Corendon Beach Club in Zandvoort die de focus heeft om als nieuwe Mice Beach Venue een lang leven te krijgen. Een nieuw Mice element van Travelmediate is Corporate gifting (reword program). Hier zullen de genodigden uitgebreid over worden geïnformeerd. Natuurlijk is er alle ruimte om te netwerken en zaken te doen en uiteraard op de veilige afstand van elkaar.

MICE on The Road

De naam ‘The Roadshow’ zegt het al: het MICE-evenement van Travelmediate ging op reis en deed de steden Archachon, Bilboa, San Sebastiaan en Lissabon aan. ‘Met dit nieuwe format willen wij de branche een andere kijk geven op reizen tijdens COVID’, aldus Raymon Honings, Travelmediate. ‘Reizen is zoveel meer dan een regular-excursie of het afvinken van populaire bezienswaardigheden. Het gaat om beleving. En een bestemming ervaar je het best vanuit het perspectief van de locals. Onze DMC’s kennen hun ‘thuis’ als geen ander. Met deze editie van The Roadshow willen wij laten zien hoe de MICE-industrie hier meer op in zou kunnen spelen.”

Over Travelmediate

Travelmediate (2011) is als intermediair een vraagbaak en adviseur voor reisagenten, tour operators, PCO’s en Incentive bureaus.

Deel dit artikel