Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

TUI fly ook in de winter naar Suriname

Door: | mei 2, 2018

TUI fly gaat ook komende winter met een rechtstreekse vlucht naar Suriname. Dat heeft TUI donderdag bekend gemaakt.

Sinds 3 juli afgelopen jaar vliegt TUI fly rechtstreeks naar Paramaribo in een codeshare met Surinam Airways. Het aanbod vakantiereizen naar Suriname werd ook aanzienlijk uitgebreid. De resultaten na bijna een jaar zijn succesvol en beide partijen hebben besloten de samenwerking voort te zetten en uit te breiden. TUI fly zet ook komende winter een van haar Boeing 787 Dreamliners in voor een wekelijkse vlucht naar Paramaribo.

Suriname zit als vakantiebestemming in de lift, zegt Arjan Kers, General Manager van TUI Nederland. ‘Die prachtige natuur in combinatie met de gastvrije en vriendelijke bevolking maken dat dit voor veel mensen een aangename vakantieverrassing is. We vliegen hen graag naar het mooie Suriname en tegelijkertijd bieden we zo meer vluchtopties aan mensen die vliegen om vrienden en familie te bezoeken.’

Vakanties naar Suriname worden door TUI al sinds jaren aangeboden. Sinds de samenwerking met Surinam Airways vloog TUI fly met ingang van zomer 2017 één keer per week, op de maandag, met een TUI fly Dreamliner naar Paramaribo. Vanaf eind juni 2018 zal dat weer het geval zijn en dan ook gedurende de komende winter. Surinam Airways blijft vliegen op woensdagen, vrijdagen en zondagen. Deze samenwerking/code share tussen TUI fly en Suriname Airways zorgt voor ruime mogelijkheden in het combineren van Suriname als belevingsbestemming met Aruba of Curaçao voor een strandverlenging.

Deel dit artikel