Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Twee nieuwe easyHotels in Nederland

Door: | maart 23, 2018

De keten easyHotel breidt in de eerste helft van 2018 haar Nederlandse portfolio flink uit met de aankondiging van twee nieuwe vestigingen op toplocaties. Deze maand opende easyHotel The Hague Scheveningen Beach haar deuren. Later dit jaar, in juli, zal easyHotel Maastricht volgen.

easyHotel The Hague Scheveningen Beach

Dit nieuwste easyHotel bevindt zich op slechts 100 meter afstand van het Scheveningse strand, 5 minuten lopen van de iconische Pier van Scheveningen en het AFAS Circustheater. Met de tram sta je binnen 10 minuten in het centrum van Den Haag. Het hotel beschikt over 88 functioneel ingerichte kamers met eigen badkamer, uitstekende matrassen, airconditioning, TV en razendsnelle Wifi. De ‘Superior Rooms’ zijn verder uitgerust met bekabeld internet, een laptopkluis en extra ruimte in de kamer. Uniek in dit easyHotel is de omeletterie Eggsetera, waar de gasten terecht kunnen voor een ontbijt tot 11.00 uur op werkdagen en 12.00 uur in het weekend. Hiermee is het hotel de ideale keus voor zowel de toeristische als zakelijke reiziger.

easyHotel Maastricht

Momenteel wordt in Maastricht een voormalig kantoorpand compleet omgetoverd tot easyHotel. Het hotel krijgt 74 comfortabele kamers en ligt in hartje Maastricht op slechts een paar honderd meter loopafstand van het Vrijthof met uitzicht over de Maas.

 

Deel dit artikel