Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

UITNODIGING: GEK OP ZWITSERLAND DINERSPEL.

Door: | september 12, 2019

UITNODIGING
GEK OP ZWITSERLAND DINERSPEL.

Test je kennis!

Switzerland Convention & Incentive Bureau nodigt jou en jouw collega uit voor het evenement ‘Gek op Zwitserland dinerspel’. Tijdens het diner zijn er diverse spelrondes. Beantwoord de vragen correct en wie weet wint jouw tafel een dinerbon ter waarde van EUR 100,- per persoon.

Datum

Donderdag 3 oktober 2019

Locatie

Landgoed Duin & Kruidberg (Koetshuis Nova Zembla) Duin en Kruidbergerweg 60
2071 LE Santpoort
www.duin-kruidberg.nl

Programma

Vanaf 17.00 uur heten we je welkom. Tijd om te netwerken en kennis te maken met onze Zwitserse partners. Wellicht verklappen zij alvast enige antwoorden, want tijdens het diner zijn er diverse spelrondes met vragen over Zwitserland (algemeen) en in het bijzonder over Bern, Zürich, Raddison Blu Reussen Andermatt en Swiss International Air Lines. Om 18.00 uur gaan we aan tafel. We nuttigen een 4-gangen diner met Zwitserse specialiteiten. We eindigen rond 21.30 uur met de bekendmaking van de winnende tafel.

RSVP voor 19 september 2019 per e-mail: lisette.vandolderen@switzerland.com vermeld bedrijfsgegevens, naam, functie, eventuele dieetwensen en, indien van toepassing, ook die van je collega. Laat ook weten met wie je eventueel aan de tafel wilt zitten. Maximum 7 personen per tafel. Indien je geen voorkeur hebt, word je ingedeeld. Je ontvangt een bevestiging van deelname.

We zien uit naar je aanmelding en komst! Mocht je verhinderd zijn, stel ik het op prijs als je me dit laat weten.

Met vriendelijke groeten, Lisette van Dolderen
T 020 620 92 29
M 06 288 88 544

E lisette.vandolderen@switzerland.com

Deel dit artikel