Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Vakantiebeurs lanceert Travel Congress

Door: | oktober 18, 2018

Vakantiebeurs en ANVR Travel Tomorrow lanceren gezamenlijk een nieuw initiatief, het Travel Congress. Een betaald reiscongres op de dag voorafgaand aan de start van de Vakantiebeurs, op dinsdag 8 januari 2019.

Het Travel Congress is een onafhankelijk kennisevent voor de professionele reisbranche waarbij kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken centraal staan. Het thema van de eerste editie van het Travel Congress is ‘Future Proof Travel: U bent aan zet’. De focus qua inhoud van het congres is gebaseerd op de pijlers: Transformatie & Technologie, Sustainability en Marketing & Communicatie. Er zijn nationale en internationale sprekers vanuit de reiswereld, maar ook daarbuiten. Het thema komt terug in het gehele programma. Zo zijn er overkoepelende keynote-sessies, paneldiscussies en tijdens verschillende break out sessies wordt dieper op diverse thema’s ingegaan. Zo zullen o.a. de volgende sprekers op 8 januari hun opwachting maken: Danny Mekic (Technology & Innovation Expert), Duncan Stutterheim (founder ID&T), Jeremy Smith (Author: Transformation Travel), William Price (Digital Marketing Maverick), Vincent Thamm (Schiphol Group), Inca Pieter (KLM Royal Dutch Airlines), Linda Volkers (Rijksmuseum), Tessa aan de Stegge (Trendwatcher & Trendstrateeg) en Jos Vranken (Holland marketing-NBTC).

Aanmelden
De ‘Early Bird I’ tickets voor het Travel Congress zijn vanaf nu verkrijgbaar voor 175,00 euro p.p. (incl. lunch en netwerkborrel). Deze tickets zijn verkrijgbaar t/m 31 oktober (naar beschikbaarheid). Daarna worden de Early Bird II Tickets beschikbaar gesteld voor 195 euro ( t/m 30 november) en vervolgens zullen de Regular Tickets a 249 euro in de verkoop gaan. Deelnemers-exposanten aan de Vakantiebeurs kunnen via hun persoonlijke account in het Serviceportaal een gereduceerd ticket bestellen.

Deel dit artikel