Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Varend DJ-festival in augustus

Door: | februari 8, 2019

Cruisewinkel, Zeetours en BigCityBeats organiseren van 12 tot 16 augustus 2019 de WORLD CLUB DOME Cruise Edition. Tijdens dit evenement zullen ruim 50 internationale top DJ’s en acts vanuit de hele wereld aan boord stappen om cruiseschip de Norwegian Pearl om te toveren tot de grootste club op zee.

 De 5-daagse party cruise vertrekt vanuit Barcelona naar Ibiza – waar het een nacht blijft liggen – en keert via Sète weer terug naar Barcelona. De volgende DJ’s hebben hun deelname bevestigd:

  • Don Diablo: Voor de huidige nummer 7 van de DJ Mag Top 100 wordt het zijn eerste optreden op een cruiseschip. Als zeer gewilde remixer omvat zijn portfolio topartiesten zoals Ed Sheeran, Rihanna, Bastille, Madonna, Coldplay, de Chainsmokers en nog veel meer. Daarnaast heeft hij ook samengewerkt met DJ’s zoals Kelis, Alex Clare, Diplo en Tiësto, zelfs als hun producer. Met meer dan 250 shows per jaar is hij een vaste verschijning op festivals zoals Tomorrowland en Lollapolooza.
  • Dimitri Vegas & Like Mike: De Belgische broers Dimitri Vegas & Like Mike domineren al jaren de EDM scene en zijn de nummer 2 op de DJ Mag Top 100. Of het nu Europa, Azië, Australië, Noord- of Zuid-Amerika is, dit prijswinnende duo scoort de ene hit na de andere. Na verschillende onderscheidingen te hebben ontvangen, leverden hun nummers “The Hum”, “Mammoth”, “Tremor”, “Eat, Sleep, Rave, Repeat” en “Stay a While” hen tweemaal de prestigieuze MTV’s ‘Best Belgian Act’ award op.
  • Lost Frequencies: Het in 2014 uitgebrachte nummer “Are You With Me” won snel aan populariteit en bereikte de eerste plaats in maar liefst 18 landen. Sinds 2015 heeft Lost Frequencies vele onderscheidingen verzameld en ging hij in 2017 op tournee door Noord-Amerika met het topduo The Chainsmokers. Sindsdien heeft hij zijn unieke geluid naar clubs en festivals over de hele wereld gebracht. Ook zijn meest recente nummers “Melody” met James Blunt en “Like I Love You” zijn goed voor meer dan honderd miljoen streams op YouTube en Spotify.
  • Robin Schulz: Met zijn doorbraak single “Waves (feat. Mr. Probz)”, werd hij genomineerd voor een Grammy – wat nog maar het begin was. Vervolgens bracht hij de single “Prayer in C uit (feat. Lilly Wood & The Prick)”, die snel de eerste plaats bereikte in meer dan 40 landen en de eerste internationaal befaamde hit ooit werd van een Duitse artiest. Sindsdien heeft Robin Schulz miljarden streams op Spotify op zijn naam staan.
  • MATTN, Le Shuuk, Timmy Trumpet en vele anderen
Deel dit artikel