Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Veel en mooi volk op BBT Online’s B2B Workshop

Door: | juni 27, 2018

Meer dan 160 planners – onder wie een twintig man sterke Nederlandse delegatie – en 90 suppliers verzamelden onlangs in Lazy Jack en in de Oceandiva aan de Antwerpse dokken voor de veertiende editie van BBT Online’s Speed-date Workshop. Twee keer per jaar organiseert België’s grootste MICE magazine een spetterend en steeds groeiend event, waarop one-on-one business meetings worden gecombineerd met heel wat fun. Geen maatpakken op deze workshop, wel festivalkleding, haka & schermlessen, wild verklede entertainers en een spetterende dj-set ondersteund door dansers en vuurwerk.

Voor de Nederlandse en Franse planners stak BBT Online op dinsdag een heel programma in elkaar. ’s Morgens vroeg uit de veren voor een prachtige ballonvaart boven Antwerpen, gevolgd door een fietstocht door de stad, een verrassende lunch en een boottocht door het havengebied op een jacht.

BBT Online is het geesteskind van de Nederlandse Karin de Graauw, en brengt maandelijks de Take5 nieuwsbrief uit, met al de laatste weetjes uit de meetings industrie. Meer info op www.bbtonline.eu.

Deel dit artikel