Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Ook na inventarisatie: MICE Event scoort in ArenA

Door: | december 12, 2014

De nieuwe formule van het negende MICE & Business Travel Event is goed aangeslagen bij de bezoekende zakelijke reisprofessionals. Na inventarisatie bleken de meeste bezoekers en exposanten de nieuwe formule goed tot zeer goed te waarderen.

In de Amsterdam ArenA zagen op 11 december de honderden aanwezigen ook de uitreiking van de jaarlijkse MICE Awards. Deze gingen dit jaar naar airberlin (airline), België (MICE-bestemming), Hilton Worldwide (hotelketen) en het Poolse Krakow (Trend Award). MICE Personality van het jaar werd travelmanager Herman Huijer (o.a. ex-voorzitter NATM, nu Glomex).

Het evenement, geiniteerd door MICE & Business Travel magazine, kende dit jaar dus een nieuwe opzet: geen dagevenement meer maar een compacte sessie vanaf drie tot acht uur ‘s avonds, inclusief educatie van keynote Wouter Brookman (VNO NCW, en mede mogelijk gemaakt door IDEA), 1op1 speeddating tussen exposant en buyer, culinair netwerken en een tour achter de schermen bij Ajax.

TravMedia directeur Martine de Knoop spreekt van een zeer geslaagde vernieuwing. ‘We hebben goed geluisterd naar wat de markt wilde. Ik denk dat we, met dank aan onze prachtige locatie Amsterdam ArenA en de uitstekende catering van Maison van den Boer, een heel mooi en nuttig event hebben kunnen organiseren. Het heeft de lat hoog gelegd voor de volgende editie maar dat is uiteraard een mooie uitdaging.’

 

Deel dit artikel

Comments

  1. Roger Schreurs

    Hoorde veel goede verhalen over deze dag. Volgend jaar ben ik er graag wel bij !!!