Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Virtuele wereldreis bij nhow Amsterdam RAI

Door: | maart 22, 2021

Het nu al iconische Amsterdamse nhow RAI, doorgaans een logische keuze voor internationale congresgangers, zet dit voorjaar in op leuke staycations en workcations. Het hotel biedt daarbij een virtuele wereldreis aan.

De hotelkamers hebben namelijk een uniek design, geïnspireerd op zes windrichtingen (het zuiden, oosten, noorden, zuidwesten, zuidoosten en noordwesten) en bezorgen gasten een wereldreis in eigen land. Even ontsnappen naar het Verre Oosten of liever naar het warme Zuiden? Het hotel telt 650 luxueuze kamers met thema’s uit alle culturen en een prachtig uitzicht over de stad en omgeving. In de andere ruimtes van het hotel creëren invloeden uit verschillende werelddelen een spannende mix van kleuren en patronen. Met recht is het hotel dé multiculturele hotspot van onze hoofdstad te noemen.

Van noord naar zuid, via oost en west

nhow Amsterdam RAI is met 650 kamers het grootste nieuwgebouwde hotel van de Benelux. Bij binnenkomst worden bezoekers in de lobby direct verrast door kleurrijke designs en bekende patronen van over de hele wereld. Een mix van mandala’s uit India, Mexicaanse “Día de Muertos” doodshoofden of koikarpers uit Japan. Bezoekers kunnen bij hun boeking aangeven welke ‘reis’ ze met hun kamerkeuze willen maken door de voorkeur van hun windrichting door te geven. Creëer je eigen theeceremonie in het oosten, doe een ochtend yogapose in het zuidoosten of ga op werksafari in het zuiden. Reis je liever richting het noordwesten, dan sta je oog in oog met de kleinzoon van ‘Braveheart’. Pak je liever groots uit? Breng je geliefde een serenade in de kleurrijke Zuidwestsuite, neem een frisse ochtenddouche in de Noordsuite of boek een van de meetingruimtes voor een ultieme workcation.

Ongeacht het thema of het doel van je verblijf, voor elke kamer geldt de ultieme nhow ervaring: een uniek uitzicht over Amsterdam en de omgeving dankzij de kamerhoge ramen, state-of-the-art faciliteiten, een heerlijke badkamer en culinaire ervaring waar je ‘u’ tegen zegt. Culinair genieten in hoger sferen doe je met een ontbijt in picknickstijl, een lunch geïnspireerd door een van de culturen of met een diner met waanzinnig uitzicht over het Venetië van het noorden.

Deel dit artikel