Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

WKR vragen? Keynote Speaker MICE Event bekend!

Door: | november 17, 2014

Heeft u nog altijd vragen over de vermaledijde werkkostenregeling? Of andere fiscale issues die het leven van een MICE & zakenreizen professional misschien nodeloos gecompliceerd maakt? We hebben een uitstekende spreker gevonden, met dank aan branchevereniging IDEA! Wij introduceren dus graag de keynote speaker van het MICE & Business Travel Event op 11 december aanstaande: fiscaal expert Wouter Brookman!

Profiel:

Wouter Brookman (32) is secretaris fiscale zaken bij VNO-NCW en MKB-Nederland. Wouter heeft Nederlands recht en Fiscaal recht in Leiden gestudeerd, waarna hij enkele jaren werkzaam is geweest als belastingadviseur bij één van Big 4 kantoren van Nederland. In zijn huidige functie behartigt hij de belangen van het Nederlandse bedrijfsleven in Den Haag en Brussel. Hiertoe zit hij geregeld met beleidsmakers, overheden en politici om tafel. Wouter is binnen VNO-NCW en MKB-Nederland onder meer verantwoordelijk voor de dossiers loonheffingen, waaronder de werkkostenregeling, accijnzen en douaneaangelegenheden.

Wacht niet langer en meld u hier snel aan voor het uiterst interessante MICE & Business Travel Event op 11 december in Amsterdam Arena. Kijk hier voor meer informatie en kosteloos aanmelden.

 

Deel dit artikel