Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Zomerschema Transavia 2021 al bekend: Fez nieuw

Door: | augustus 25, 2020

Transavia heeft haar zomerschema voor 2021 dit jaar eerder bekend gemaakt. Op die manier hebben passagiers met een voucher of passagiers die hun vlucht willen omboeken, meer mogelijkheden om een reis te plannen. Fez in Marokko is de nieuwe zomerbestemming in 2021. De vluchten naar Fez in Marokko die vanaf de winter 2020/2021 starten vanaf Rotterdam The Hague Airport, worden ook volgend jaar zomer aangeboden. Het zomerschema van Transavia start op 1 april en loopt tot en met 31 oktober 2021. De tickets zijn vanaf vandaag te boeken.  Een aantal routes wordt niet meer gevlogen zoals de routes vanaf Groningen Eelde Airport naar Mallorca en Heraklion.

In totaal vliegt Transavia in de zomer van 2021 op 73 bestemmingen vanaf de luchthavens Amsterdam Schiphol Airport, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport. In de loop van dit jaar onderzoekt Transavia of daar nog bestemmingen bij komen. Een aantal routes wordt niet meer gevlogen zoals de routes vanaf Groningen Eelde Airport naar Mallorca en Heraklion.

Deel dit artikel

De ontwikkelingen rondom de reisbranche en COVID-19 volgen elkaar in rap tempo op? Zeker weten dat u niks mist? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.